Ishrana u školi

food3

 

 

MALA PORCIJA – RUČAK + SALATA + HLEB ( gr)
CENA 280,- rsd
VELIKA PORCIJA – RUČAK + SALATA + HLEB ( gr)
CENA 320,- rsd
+ VOĆE + 50,- rsd
+ DODATNI DESERT + 50.- rsd
+ SLANA POPODNEVNA UŽINA + 65,- rsd
+ INDIVIDUALNA JEDNOKRATNA PAKOVANJA +35,- rsd
pdv je uključen u cenu

 

Isprobana rešenja za svakodnevnu ishranu dece. 15 godina usavršavanja jelovnika i normativa. Recepti odobreni od nutricioniste. Hranu pripremamo u konvektomatu: kuvano na pari i prženo vrelim vazduhom – Air fry. Bogat internacionalni mesečni jelovnik sa do 4 različita jela na dan i uobičajenim sezonskim izmenama. Za mlađe uzraste nudimo prilagođen Kindergarten Menu. Riba je na jelovniku svake nedelje.
Vegetarijanska opcija svakoga dana. Sveža sezonska salata u sastavu svakog obroka. Supa do 3 puta nedeljno. Desert 2 puta nedeljno. Sveže voće. Integralni hleb. Korišćenje sirovina iz opšte grupe alergena svedeno je na minimum, a upotreba orašastih plodova, kikirikija, alkohola, veštačkih aroma i boja je isključena iz proizvodnje. Izlazimo u susret većini posebnih zahteva u ishrani: bez glutena, jaja, mleka, bez svinjskog mesa, ribe i morskih plodova.
Osnovna usluga je ručak, a na raspolaganju Vam je i izbor lanč paketa uz odgovarajuću najavu. Isporuka ručka je u toplom lancu u individualnim jednokratnim pakovanjima ili u profesionalnim povratnim gastro posudama za linijsko usluživanje. Transport vršimo sopstvenim vozilom u Thermoport kontejnerima za prevoz hrane. Dodatni popusti za sve ostale usluge i proizvode.
Mogućnost poručivanja putem naše aplikacije. Više o tome pročitajte OVDE. Normativ obroka pogledajte OVDE
Nutritivne vrednosti pogledajte OVDE

 

Ako ste Vi ili Vaše dete korisnici naših usluga ostvarujete popust od 15% u sledećim kategorijama:

PRIVATNA OKUPLJANJA               DEČIJI ROĐENDANI               POSLASTIČARNA WINDMILL